Coleslaw

Ova salata je vrlo jednostavna za pripremu, odlicno ce se uklopiti u vas izbor praznicne trpeze, a takodje je mozete pripremati posle praznika, nakon konzumiranja malo jace klope.

Potrebno:
-1/2 glavice kupusa
-2 srednje sargarepe
-1 glavica crnog luka
-100 gr creme fraiche (kisele pavlake)
-100 g majoneza
-so
-2-3 kasike jabukovog sirceta

Priprema:
Kupus izrendati na krupnije rende, kao i sargarepu. Dodati crni luk koji ste takodje iseckali na sitne trakice. Dodati krem freš (kiselu pavlaku), majonez, so i sirce. Sve sastojke izmesati i posluziti uz neko fino pecenje 🙂

 

Publicités

6 réflexions sur “Coleslaw

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s