Ova salata je vrlo jednostavna za pripremu, odlicno ce se uklopiti u vas izbor praznicne trpeze, a takodje je mozete pripremati posle praznika, nakon konzumiranja malo jace klope.
Potrebno:
-1/2 glavice kupusa
-2 srednje sargarepe
-1 glavica crnog luka
-100 gr creme fraiche (kisele pavlake)
-100 g majoneza
-so
-2-3 kasike jabukovog sirceta
Priprema:
Kupus izrendati na krupnije rende, kao i sargarepu. Dodati crni luk koji ste takodje iseckali na sitne trakice. Dodati krem freš (kiselu pavlaku), majonez, so i sirce. Sve sastojke izmesati i posluziti uz neko fino pecenje 🙂
Ovdje je jako popularna, samo sto je previse usitne. Svidja mi se tvoja 'krupnija' verzija.
Sviđa mi seSviđa mi se
Prvi put sam ju probala u Engleskoj i oduševila se tako da ju ponekad i doma napravim. Super ti izgleda ovako krupno ribana
Sviđa mi seSviđa mi se
Hvala Jasna, ma nije ona toliko krupna, mozda je „zoom“ ucinio takav efekat, ali u svakom slucaju dosta je sitnija u odnosu kada kupus seckam nozem ;))))
Sviđa mi seSviđa mi se
Hvala Tamara :))
Sviđa mi seSviđa mi se
Izgleda vrlo fino i savrseno ce se uklopiti na novogodisnjoj trpezi (bicemo kuci i mislim da bih je mogla napraviti:)… sve najlepse u Novoj!:))))
Sviđa mi seSviđa mi se
Srecnu Novu godinu zelim i nadolazeci Bozic!
Sviđa mi seSviđa mi se