Coleslaw

Ova salata je vrlo jednostavna za pripremu, odlicno ce se uklopiti u vas izbor praznicne trpeze, a takodje je mozete pripremati posle praznika, nakon konzumiranja malo jace klope.

Potrebno:
-1/2 glavice kupusa
-2 srednje sargarepe
-1 glavica crnog luka
-100 gr creme fraiche (kisele pavlake)
-100 g majoneza
-so
-2-3 kasike jabukovog sirceta

Priprema:
Kupus izrendati na krupnije rende, kao i sargarepu. Dodati crni luk koji ste takodje iseckali na sitne trakice. Dodati krem freš (kiselu pavlaku), majonez, so i sirce. Sve sastojke izmesati i posluziti uz neko fino pecenje 🙂

 


6 thoughts on “Coleslaw

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s