Spargle sa ementalom

Sezona je spargli, pa vam zato preporucujem da isprobate ovaj lagan recept koji je postao omiljen u mojoj ishrani.

Potrebno:
-1 pakovanje spargli (oko 20-ak)
-3 kasike maslinovog ulja
-1/2 kasicice mlevenog belog luka
-20 gr rendanog emmental sira
-so
-biber
Priprema:

Oprati spargle pa im odstraniti donji drvenasti deo (oko 2-3 cm). Poredjati u pleh koji ste premazali kasikom maslinovog ulja. Dodati beli luk, so i biber, pa poprskati preostalim maslinovim uljem. Po sredini rasporediti sir i peci u zagrejanoj rerni na 180°C, 12-16 minuta. Posluziti sa nekim finim umakom i grickati bez grize savesti.

 

Publicités

3 réflexions sur “Spargle sa ementalom

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s