
Da li se i vama dešava da kupite banane a onda zaboravite na njih sve dok ne ugledate da su prezrele i potpuno nejestive. Kod mene se taj problem često dešava. Zato sam tražila način kako da ih iskoristim a da to ipak bude neki zdraviji način bez dodatnog šećera. Ovaj recept sam pronašla kod divne Ivone @slatkogram i moram priznati da mi se baš, baš dopao. Brzo se priprema, veoma je zdrav, nije puno kaloričan i zaista je ukusan. Umesto proteina koristila sam puding od čokolade i veoma sam zadovoljna

Potrebno:
•2 banane
•2 kašike meda
•2 kašike kokosovog ulja
•2 jajeta
•1 kašičica praška za pecivo
•1 kašičica kakaa
•70 gr ovsenih pahuljica
•1 puding sa ukusom čokolade
•150 gr malina
Priprema:
- Jaja umutiti sa medom pa dodati otopljeno kokosovo ulje i bananu koju ste prethodno izgnječili viljuškom
- Ovsene pahuljice pomešati sa kakakom, praškom za puding, praškom za pecivo pa izmešati sa jajima
- Sipati u kalup (20×20) koji ste obložili papirom za pečenje, rasporediti maline i peći na 180C 20-25 minuta
- Kolač po želji možete preliti otopljenom čokoladom ili posuti kokosom pre služenja