Potrebno:
-1 komorac
-2 stapa celera
-1 praziluk
-700 ml vode
-1 kocka za supu
-200 ml neutralne pavlake sa niskim procentom masnoce
Priprema:
Komorac iseci na pola, odstraniti tvrd deo i iseci na manje komadice. Celer oljustiti pa iseci na manje kolutice, kao i praziluk.
Staviti vodu da provri, dodati kocku za supu, povrce i kuvati 30 minuta. Staviti u multipraktik, izmiksati, pa vratiti u serpu. Dodati neutralnu pavlaku, vratiti na sporet i zagrevati do tacke kljucanja.
Posluziti sa kriskom integralnog hleba ili ovim pogacicama -klik- i mladim lukom.
Divna čorbica.. ♥ Nisam nikada pravila od komorača, posle ovog tvog recepta probaću je prvom prilikom!
Sviđa mi seSviđa mi se
Mmmm, mora da je divno aromaticna. Nisam kombinovala celer i komorac prije
Sviđa mi seSviđa mi se